Támogatókat keresünk!

Alapítványunk megalakulása óta egyéni támogatásokból, pályázatokból tartja fenn magát, működésünkhöz olvasóink segítségét, támogatását is kérjük!

Ahogy a Küldetésünkben is olvasható: célunk, hogy Laci atya és a többi szerző könyvein keresztül „a Te életed” sok területéhez gyakorlati segítséget nyújtson az a szemléletmód, az az út, maga az „üzenet”, ahogy a szerzők tapasztalataik útján átadták számunkra. Ezt mi a magunk eszközeivel valósítjuk meg, ami első körben a könyvek kiadását, népszerűsítését jelenti.

Miért jó, ha valaki támogat minket?

Többek között azért, mert jó ügyet szolgál!

  • Segít minket annak megvalósításában, hogy sokakhoz eljuttassuk a szeretetből épülő hitet. 
  • Hozzájárul egy evangelizációt segítő, hitet megerősítő honlap és webáruház működéséhez. 
  • Alapítványunkban jelenleg önkéntesek dolgoznak, de egyre jobban látjuk, hogy állandó munkatársakra is szükségünk lenne, akiknek a támogatás segítségével munkahelyeket tudunk teremteni.
  • Az üzenet továbbadását segítik: könyvek, a későbbiekben pedig: könyvjelzők, naptár, és amennyiben lehetőségünk lesz, hangoskönyvek is. Terveink vannak, lehetőségeink azonban még nagyon korlátozottak hozzá, de lelkesek vagyunk!  

Hogyan lehet az alapítványt támogatni?

1. Az adó 1%-nak felajánlásával

Szent Imre Öröksége Alapítvány
Adószámunk: 18764600-1-14

2. Könyvek, ajándéktárgyak vásárlásával

Akár önmaga, akár mások számára is vásárolhat könyveket, egyéb tárgyakat. Ha másnak vásárol, az egyrészt lehet ajándék egy Önnek kedves ember számára, másrészt lehet felajánlás olyan emberek részére, akik nem tudják a könyveket megvásárolni. 

3. Könyvek továbbértékesítésével

Lehet, hogy Ön vagy valamelyik ismerőse foglalkozik könyvek értékesítésével. Ha szeretné az alapítvány könyveit is árusítani, várjuk jelentkezését elérhetőségeinken!

4.  Adománnyal

Amennyiben egyszeri vagy rendszeres pénzbeli adománnyal hozzá tud járulni az alapítvány működéséhez, azt a következő bankszámlaszámra történő utalással megteheti. A közleménybe mindenképpen írja be, hogy „Támogatás”.

Szent Imre Öröksége Alapítvány
Székhely: 7400 Kaposvár, Zárda utca 4.

Bankszámlaszámunk: 10918001-00000027-11090002

5. Bármi egyébbel

Van valami más ötlete, amivel segítené az alapítvány munkáját? Keressen bennünket elérhetőségeinken!
Elérhetőségek: sziakiado@gmail.com
Kapcsolattartó: Balogh Móni
A legkisebb támogatásért is hálásak vagyunk!

Beszámolók